REFERENTIES – ervaringen van enkele klanten

Erik van Dijk (Chef Finance & Risk Officer)
Mieke heeft me in een aantal doeltreffende sessies uitstekend geholpen met mijn ontwikkelingsvraag. Mieke creëert een veilige omgeving, luistert goed, geeft directe feedback en daagt uit waar nodig. Precies wat je zoekt in een coach!

Sjoerd Elzinga (Inkoopadviseur Provincie Noord- Holland)
Mieke geeft goede en duidelijke feedback dat toepasbaar is in de praktijk, is kritisch en weet positief te stimuleren. Het coachingtraject van Mieke heeft mij geholpen.

Renske Gercama (Beleidsadviseur)
Mieke biedt als coach volop de ruimte om tot inzichten te komen. Ze vult niets in, houdt soms een spiegel voor en stelt scherpe vragen die uitdagen en prikkelen. Dit op een sympathieke en prettige manier. Dankzij haar werkwijze zet je voelbaar en zichtbaar concrete stappen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze houdt het doel van de coaching altijd scherp voor ogen, is kritisch op het proces en geeft praktische opdrachten die helpen de opgedane inzichten duurzaam te laten beklijven.

Ilona van Egmond (Teamleider Allerzorg)
Mieke is een persoon die warm is en waar je je gelijk prettig bij voelt. De samenwerking gaat in overleg en er is ruimte genoeg zaken aan te geven. Mieke kijkt goed naar je als persoon en daarom is de coaching vanuit haar kant waardevol en kan je zelf verder op de ingeslagen weg.

Corina Lok (Ondernemer in de Cultuursector)
Mieke is een gedreven professional. Haar kracht is haar persoonlijke aanpak en haar groot analytisch vermogen.

Marja van Tienhoven (Dagvoorzitter, Projectleiding, Coaching, Interim)
Mieke weet in korte tijd een veilige maar ook een inspiratievolle sfeer te creëeren met ruimte voor de ander. Haar interesse in coachees en collega’s is zonder meer authentiek te noemen.

Steven Tolsma (Directeur at Brand New Job)
Mieke is een bijzonder warm mens. Oprechte interesse en betrokkenheid in combinatie met een no-nonsense aanpak en directe werkwijze maakt haar coaching effectief! Zij weet haar rijke ervaring als personeelsfunctionaris, jongerenwerker en theatermaker uitstekend te combineren in haar coachingspraktijk. Een echte aanrader!